ویزای تحصیلی استرالیا

مخصوص متقاضیانی است که قصد تحصیل در یکی از مراکز معتبر آموزشی کشور استرالیا را داشته باشند. از طریق ویزای تحصیلی استرالیا، متقاضی میتواند در این کشور به صورت تمام وقت تحصیل کرده و همراهان وابسته به او نیز میتوانند او را همراهی کنند. پیش از درخواست اخذ ویزای تحصیلی استرالیا جهت تحصیل در دانشگاه های استرالیا متقاضی باید در یکی از مراکز تحصیلی استرالیا پذیرفته شده و همچنین شرایط مالی زندگی و تحصیلی در استرالیا را داشته باشد.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی

  • در یکی از دورهای ثبت شده بصورت تمام وقت در یکی از مراکز آموزشی معتبر استرالیا پذیرفته شده باشد.
  • متقاضی میبایست ثابت نماید که هدف دانشجو از تحصیل در استرالیا خود مقوله تحصیل باشد و نه پلی برای رسیدن به ویزای اقامت استرالیا.
  • متقاضی می بایست اثبات کند که منابع مالی مورد نیاز جهت پرداخت هزینه های دانشگاه های استرالیا، زندگی، اسکان و همراهان خود را دارد. درصورت عدم تامین مدارک مالی ویزای دانشجویی رد خواهد شد. برای اثبات شرایط مالی متقاضی می بایست مدرکی که نشان دهنده منابع مالی موجود برای سفر به استرالیا و هزینه های ۱۲ ماه شهریه دانشگاه در استرالیا و زندگی خود و همراهانش باشد ارایه دهند. برای مثال ار مدرک مالی می توان از حساب بانکی نام برد.
  • ارایه مدرک زبان یه شرح ذیل

 

ام آزمون حداقل نمره زبان حداقل نمره زبان زمانیکه با ۱۰ هفته

دوره پیش نیاز زبان انگلیسی ترکیب شود

حداقل نمره زبان زمانیکه با ۲۰ هفته

دوره پیش نیاز زبان انگلیسی ترکیب شود

آیلتس IELTS ۵.۵ ۵ ۴.۵
تافل paper based ۵۲۷ ۵۰۰ ۴۵۰
تافل iBT ۴۶ ۳۵ ۳۲
Cambridge English

Advanced Certificate in Advanced English

۴۲ ۳۶ ۳۰

 

  • انجام دادن آزمایشات پزشکی
  • دریافت بیمه درمانی

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *