ویزای اقامت ۱۹۰ استرالیا

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند. برای ویزای ۱۹۰ استرالیا احتیاجی به کارفرما ندارید و از داخل یا خارج استرالیا می توانید اقدام کنید.

برای  اقدام جهت اخذ ویزای ساب کلاس ۱۹۰ استرالیا، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

  1. سن متقاصی در زمان ارسال دعوت نامه زیر ۴۵ سال باشد.
  2. در زمینه زبان در سه سال گذشته، یکی از شروط زیر را داشته باشد:
    • در چهار مهارت آیلتس، حداقل نمره ی ۶  یا معادل آن را کسب کرده باشد.
    • در مهارت های تافل، برای گوش کردن ۱۲ امتیاز، برای خواندن ۱۳ امتیاز، برای نوشتن ۲۱ امتیاز و برای صحبت کردن ۱۸ امتیاز کسب کرده باشد.
    • از اول ژانويه ۲۰۱۵ در امتحان CAE شرکت کرده و در مجموع امتیاز ۱۶۹ به دست آورده باشد.
  3. در یکی از شغل های ایالتی مورد نیاز دولت استرالیا (STSOL)، در خواست خود را ارایه دهد و یک اسپانیر ایالتی داشته باشد.
  4. ارزیابی مدارک: با ارایه مدارک تحصیلی شغلی به یکی از مراکز ارزیابی شغلی تعیین شده، تاییدیه لازم را تهیه نماید.
  5. طبق جدول امتیاز مهاجرت به استرالیا، حداقل ۶۰ امتیاز داشته باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *