ویزای اقامت ۱۸۹ استرالیا

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند.

متقاضیان این ویزا، بدون استفاده از اسپانسر فامیلی یا ایالتی، مایلند به استرالیا مهاجرت کنند.درخواست این ویزا بر مبنای امتیاز فرد متقاضی، بررسی می شود. متقاضیانی که بر مبنای سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا، بتوانند حداقل ۶۰ امتیاز کسب نمایند، واجد اخذ این ویزا خواهند بود. دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا، می توانند در هر نقطه از استرالیا که مایل باشند، زندگی، کار و تحصیل نمایند. متقاضی باید بتواند حایز شرایط ذیل برای اخذ این ویزا باشد:

برای  اقدام جهت اخذ ویزای ساب کلاس ۱۸۹ استرالیا، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

  1. سن او زیر ۵۰ سال باشد.
  2. در زمینه زبان در سه سال گذشته، یکی از شروط زیر را داشته باشد:
    • در چهار مهارت آیلتس، حداقل نمره ی ۶ را کسب کرده باشد. متقاضی میتواند معادل این آزمون را در سایر آزمون های معتبر در سیستم اداره مهاجرت استرالیا ارائه کند.
    • در مهارت های تافل، برای گوش کردن ۱۲ امتیاز، برای خواندن ۱۳ امتیاز، برای نوشتن ۲۱ امتیاز و برای صحبت کردن ۱۸ امتیاز کسب کرده باشد.
    • از اول ژانويه ۲۰۱۵ در امتحان CAE شرکت کرده و در مجموع امتیاز ۱۶۹ به دست آورده باشد.
  3. در یکی از شغل های مورد نیاز دولت استرالیا (جدول MLTSSL)، در خواست خود را ارایه دهد.
  4. ارزیابی مدارک: با ارایه مدارک تحصیلی شغلی به یکی از مراکز ارزیابی شغلی تعیین شده، تاییدیه لازم را تهیه نماید. این مرحله بین یک هفته تا ۴ ماه بسته به سازمان موردنظر زمان نیاز دارد. برای انجام ارزیابی مدارک، اغلب اوقات احتیاج به مدرک زبان دارید. لیست رشته ها به همراه سازمان ارزیابی کننده آنها         لیست سازمان های ارزیابی مدارک.
  5. طبق جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا حداقل ۶۰ امتیاز داشته باشد.
  6. متقاضی پیش از این، در صورت حضور در استرالیا، هیچ ویزای کنسلی یا رد شده نداشته باشد.
سن ۱۸-۲۴ سال ۲۵
۲۵-۳۲ سال ۳۰
۳۳-۳۹ سال ۲۵
۴۰-۴۴ سال ۱۵
 نمره‌ی زبان  نمره‌ی ۶ به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و ibT معادل ۰
 نمره‌ی ۷ به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و ibT معادل ۱۰
 نمره‌ی ۸ به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و ibT معادل ۲۰
 سابقه کار خارج از استرالیا  سه سال سابقه کار مرتبط ۵
 پنج سال سابقه کار مرتبط ۱۰
هشت سال سابقه کار مرتبط ۱۵
 سابقه کار داخل استرالیا  یک سال سابقه کار مرتبط ۵
 سه سال سابقه کار مرتبط ۱۰
 پنج سال سابقه کار مرتبط ۱۵
 هشت سال سابقه کار مرتبط ۲۰
 مدرک تحصیلی دکتری ۲۰
 فوق لیسانس و لیسانس ۱۵
فوق دیپلم و مدارک افتخاری معادل ۱۰
تحصیل در استرالیا هر مدرک تحصیلی که داخل استرالیا صادر شود ۵
 دیگر فاکتورها امتیاز همسر ۵
مدرک مترجمی ناتی ۵
تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا ۵
 اسپانسری  اسپانسری ایالتی برای ویزای ۱۹۰ ۵
اسپانسری خویشاوندی و مناطق دور‌افتاده برای ویزای ۴۸۹ ۱۰

 

مدارک لازم اقامت استرالیا از طریق ویزای کلاس ۱۸۹:

  • مدارک شناسایی (شناسنامه و پاسپورت)
  • مدرک زبان انگلیسی
  • مدرک پرداخت هزینه
  • عقدنامه در صورت تاهل
  • کارت پایان خدمت برای آقایان
  • عکس
  • سابقه کاری حداقل ۱ سال به صورت تمام وقت در ۲ سال گذشته
  • کلیه شواهد کاری مانند قراردادها، پرداخت ها، مالیات و….
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر زمان، مقام، وظایف و حقوق با جزییات در سربرگ رسمی شرکت با امضای مدیر مربوط مهمور به مهر شرکت
  • فیش حقوقی بویژه در مشاغل دولتی
  • تمامی مدارک تحصیلی، دییلم ها، دوره ها و به طور کل هر مدرک و نشانی که به اثبات صلاحیت کاری فرد کمک می کند.
  • گواهی های سلامت متقاضی و همراهان و گواهی سوپیشینه پلیس

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *